x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Update „Marșul Anti-Sărăcire”: caravanele Cartel Alfa au ajuns la București

Update „Marșul Anti-Sărăcire”: caravanele Cartel Alfa au ajuns la București

20 Oct 2022   •   10:00
Update „Marșul Anti-Sărăcire”: caravanele Cartel Alfa au ajuns la București
Sursa foto: Lucian Alecu

Caravanele de sindicaliștii de la Cartel Alfa care organizează „Marșul Anti-Sărăcire” ajung joi în București. În Capitală vor fi organizate acțiuni de protest.

Update 1 Mii de oamenii s-au strâns în fața Guvernului și protestează impotriva creșterilor de prețuri, măsurilor luate în criza energiei și măsurilor fiscale care nu au ajutat companiile românești să depășească problemele cauzate de pandemie, război și creșterea inflației.

marsul Anti-saracire 2

Stire initiala Caravanele cu protestatari au plecat luni din Zalău și din Suceava și, în fiecare zi, s-au oprit în localitățile de pe drum pentru a organiza proteste. Mii de oameni au protestat în orașele Zalău, Deva, Tg.Jiu, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Bacău, Galați și Slobozia.

Cele două caravane se întâlnesc joi, la Bucureşti unde vor fi organizate un miting și un marș în Piața Victoriei și în Piața Revoluției. Protestele vor începe la ora 11.30 în Piaţa Victoriei și la ora 14.00 în Piaţa Revoluţiei.

Sindicaliștii cer stoparea creşterii preţurilor, creşterea salariilor şi pensiilor, deblocarea negocierilor colective prin modificarea Legii Dialogului Social și aplicarea integral și fără discriminare a Legii 153/2017 și Legii 195/2020.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Marsul Anti-Saracire

×