x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Metoda inedită prin care poți fi jefuit. La ce trebuie să fii atent: ”Nu ieșiți din vehicul. Anunțați autoritățile”

Metoda inedită prin care poți fi jefuit. La ce trebuie să fii atent: ”Nu ieșiți din vehicul. Anunțați autoritățile”

de Redacția Jurnalul    |    24 Iul 2023   •   15:00
Metoda inedită prin care poți fi jefuit. La ce trebuie să fii atent: ”Nu ieșiți din vehicul. Anunțați autoritățile”
Sursa foto: SOS/Facebook

Hoții au găsit o nouă metodă de a face rost de bani. Ce trebuie să faci într-o astfel de situație.

Întrucât vara este perioada concediilor, tâlharii s-au adaptat și au dezvoltat un plan care se bazează pe empatia turiștilor. Ei amplasează pe marginea drumurilor tot felul de obiecte care sugerează faptul că un copil s-ar putea afla într-o situație dificilă. Când șoferul oprește pentru a vedea ce se întâmplă, acesta este atacat și poate chiar să rămână fără mașină. 

”Vă avertizăm că există o nouă metodă de tâlhărie! Dacă vedeți un cărucior, scaun de mașină sau orice tip de situație ce implică produse care dau impresia că sunt ale unui bebeluș părăsit în mijlocul pustietății, vă rog, nu ieșiți din vehicul. Anunțați autoritățile și aveți mare grijă.

Această metodă constă în faptul că veți putea întâmpina drept momeală cărucioare sau orice altceva care să vă dea de gândit că ar putea fi abandonat un copilaș în zone mai pustii, iar persoanele care se opresc pentru a oferi ajutor se vor trezi cel mai probabil jefuiți.

În apropierea acestor bunuri se ascund persoane cu intenții rele care sunt pregătiți în a va ataca pentru a vă fura mașina, bunuri din mașină, bani, telefoanele”, spun reprezentanții Asociației Save Our Souls - S.O.S, pe Facebook,  citată de dcnews.ro.

Cel mai important este să suni la 112 și să te gândești că o astfel de situație nu este probabil să fie reală. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: talharie sosele hoti copil bebelus