x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Mihai Gâdea, omagiu pentru Daniel Mizileanu: "A fost cu adevărat un om impecabil. Nimic rău nu se putea întâmpla. Era Mizi acolo"

Mihai Gâdea, omagiu pentru Daniel Mizileanu: "A fost cu adevărat un om impecabil. Nimic rău nu se putea întâmpla. Era Mizi acolo"

de Redacția Jurnalul    |    26 Apr 2023   •   18:00
Mihai Gâdea, omagiu pentru Daniel Mizileanu: "A fost cu adevărat un om impecabil. Nimic rău nu se putea întâmpla. Era Mizi acolo"
Sursa foto: captura video Sinteza Zilei

Mihai Gâdea i-a adus un omagiu regizorului de emisie Daniel Mizileanu, la Sinteza Zilei. Acesta a lucrat timp de 18 ani la Antena3 și era un profesionist desăvârșit.

„N-aş vrea să închei fără să îi aduc un omagiu unui om care, până alaltăieri, a fost colegul nostru. Am pierdut astăzi un om foarte iubit în instituţia noastră, un profesionist, un om aparte, un suflet ce parcă nu era chiar din lumea aceasta. 

În urmă cu 19 ani, am decis să vin să lucrez pentru acest trust de presă. Un an mai târziu, când a început Antena 3 şi eram în situaţia de a prezenta ştirile, eu fiind cel mai prost prezentator de ştiri din lume, de foarte multe ori regizorul de emisie, cel pe care îl vedeţi acum în imagini, pe care l-a chemat Daniel Mizileanu, era acolo şi spunea „Salut, Mihai! Sunt Mizi! E bine!”. 

Şi de fiecare dată când aveam impresia că îmi fuge pământul de sub picioare, pentru că eu sunt un foarte slab cititor de prompter, Mizi era acolo şi îmi dădea încredere, chiar dacă nu erau foarte multe motive pentru asta. 

Am traversat momente importante cu el: proteste, transmisiuni grele. Şi de fiecare dată era la fel de politicos, la fel de calm, la fel de profesionist.

El a trecut printr-o suferinţă foarte mare. Soţia lui a fost măcinată de o boală teribilă şi a pierdut-o. La o distanţă nu mare de timp, a aflat că şi el are o boală de acelaşi fel. Şi noi toţi am pus-o pe seama faptului că atât de rău l-a măcinat pe interior pierderea sufletului său pereche, încât s-a îmbolnăvit. 

E foarte greu astăzi, când ştii că a rămas un copil, când ştii de ce fel de om te desparţi, să treci pe lângă momentul acesta ca şi când ai mai pierdut pe cineva dintre mulţi oameni pe care i-am întâlnit. Nu. Mizi a fost un om cu totul şi cu totul special.

A fost cu adevărat un om impecabil. Întotdeauna, când îl aveai pe Mizi în cască, nu ştiu dacă te simţeai mai sigur, dar te simţeai într-atât de în siguranţă încât nimic rău nu se putea întâmpla. Era Mizi acolo. Îi voi simţi foarte tare absenţa, lasă un gol teribil. Şi ne rugăm pentru fetiţa lui şi pentru cei dragi pe care îi lasă în urmă. 

Rămas bun, dragă Mizi! Şi pentru cei care credem că nu se termină totul aici, tu n-ai cum să fii decât printre cei drepţi!”, a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: mihai gâdea daniel mizileanu omagiu