x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Imagini EXTRAORDINARE. Primii pași ai Alexiei, fetița căreia medicii din Iași au reușit să-i pună la loc brațele amputate

Imagini EXTRAORDINARE. Primii pași ai Alexiei, fetița căreia medicii din Iași au reușit să-i pună la loc brațele amputate

de Redacția Jurnalul    |    30 Dec 2022   •   14:25
Imagini EXTRAORDINARE. Primii pași ai Alexiei, fetița căreia medicii din Iași au reușit să-i pună la loc brațele amputate
Sursa foto: antena3CNN

Imagini extraordinare cu Alexia, fetița căreia medicii din Iași au reușit să-i pună la loc brațele amputate în urma unui grav accident rutier, au apărut pe rețelele sociale.

Adolescenta de 15 ani a fost filmată în timp ce mergea pe holul Spitalului de Copii Sf. Maria din Iași. Ea a fost surprinsă zâmbind în timp ce făcea primii pași alături de asistentele medicale. 

O echipă de medici au reușit să-i replanteze brațele amputate,  în urma unei intervenții care a durat circa 20 de ore.

Accidentul a avut loc pe 17 decembrie 2022. În autocarul care s-a răsturnat se aflau 35 de persoane, majoritatea copii. Pasagerii erau membri ai unui ansamblu artistic din Botoșani care mergeau la o sărbătoare din Ialomița. 

"Imagini emoționante la Spitalul pentru Copii "Sfânta Maria".

Alexia, adolescenta căreia chirurgii au reușit să-i replanteze ambele brațe, după ce a suferit un accident rutier, zâmbește fericită alături de medicii care i-au redat viața.

Filmarea a fost făcută de mama Alexiei și este însoțită de un mesaj de mulțumire și recunoștință pentru medicii care au făcut un adevărat miracol.

Felicitări, SIdonia Susanu! Felicitări întregii echipe!", a  transmis Consiliul Județean Iași pe Facebook. 

Filmarea a fost realizată de mama fetiței. 

"Alexia este într-un loc binecuvântat, înconjurată de trei dintre supereroii ei, ai noștri, ai ţării....trei dintre cei mai fantastici,profesionisti şi dedicați medici, care ne-au redat viaţa şi ne-au așezat zâmbetul", a transmis aceasta pe rețeaua de socializare.

Alexia va suferi, vineri, o nouă operație iar în următoarele șase luni va avea nevoie de ședințe intense de kinetoterapie. 

 

×
Subiecte în articol: alexia pascani accident brate amputate