x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Cine este românul dispărut în catastrofa feroviară din Grecia: "L-a văzut cineva pe acest copil, după accidentul de tren?"

Cine este românul dispărut în catastrofa feroviară din Grecia: "L-a văzut cineva pe acest copil, după accidentul de tren?"

03 Mar 2023   •   12:45
Cine este românul dispărut în catastrofa feroviară din Grecia: "L-a văzut cineva pe acest copil, după accidentul de tren?"
Sursa foto: Facebook

Românul dispărut în tragedia feroviară din Grecia este în continuare căutat de autorități. Familia lui Ionuț speră să nu se afle printre persoanele decedate.

Tânărul a fost la Atena pentru a susține examenul auto și avea bilet de întoarcere la Salonic. Persoanele apropiate nu mai știu nimic de el și încearcă să-l găsească făcând apel la românii care locuiesc în Grecia. 

"Acest copil a dispărut de marți seara în accidentul din Larissa, dacă știe cineva ceva, vă rog să contactați 6948181910 Nikos sau 6981870262 IOANNIS", se arată în mesajul de pe grupul de Facebook al comunității române din această țară.

O mătușă a bărbatului a transmis povestea în mass media, în speranța să-și găsească nepotul. Ea spune că acesta s-ar fi aflat în trenul care s-a răsturnat după ce a lovit un marfar. Incendiul și explozia care au cuprins vagoanele de tren fac greu de identificat victimele, scrie antena3CNN

"L-a văzut cineva pe acest copil, după accidentul de tren? Vă rog din tot sufletul meu, dacă știți ceva sau l-aţi văzut, să-mi scrieți", se arată în alt mesaj pe rețeaua de socializare.

Rude și prieteni ai persoanelor care se aflau în tren postează fotografii pe rețelele sociale sperând că vor fi recunoscute și vor afla vești despre ele.

În catastrofă au murit 57 de persoane.  Accidentul a provocat proteste de amploare în Grecia. La Atena, manifestanții au aruncat cu pietre în birourile companiei care se ocupă cu mentenanța feroviară. 

 

×