x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Scandal la Spitalul din Vulcan: O doctoriţă şi alte două asistente, la un pas de viol... de faţă cu poliţiştii!

Scandal la Spitalul din Vulcan: O doctoriţă şi alte două asistente, la un pas de viol... de faţă cu poliţiştii!

13 Dec 2016   •   17:11
Scandal la Spitalul din Vulcan: O doctoriţă şi alte două asistente, la un pas de viol... de faţă cu poliţiştii!
Sursa foto: servuspress.ro

O doctoriță și alte două asistente, care făceau garda la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului din Vulcan, judeţul Hunedoara, vineri noaptea, au trecut prin moment de groază, după ce patru recidiviști au încercat să le violeze, totul.


Cei patru bărbați veniseră cu un echipaj SMURD de la un bar, unde s-a produs o bătaie, iar scandalul a degenerat imediat după ce au ajuns la secția de urgență. Aceştia s-au dezbrăcat și au început să le fugărească prin urgență, pretinzând că vor să facă sex cu ele, scrie servuspress.ro.

Când s-au simțit amenințate, asistentele au chemat ajutoare și, la fața locului s-a deplasat o echipă a Poliției Locale, însă, fără succes, deoarece, spun cei din spital, polițistul local și-a aprins o țigară și s-a întors cu spatele, mimând indiferența, de teamă.

Ambulanța SMURD ar fi trebuit să transporte un singur rănit, însă, ceilalți au intrat cu forța, fără ca echipajul de salvare să poată face ceva.


Directorul Spitalului din Vulcan, medicul Cătălin Popa susține că a aflat de incident de la colegele sale și deja a demarat o anchetă, însă, se arată neputincios în condițiile în care spitalul nu are pază și, chiar dacă ar avea, s-ar teme să intervină.


La rândul său, primarul localităţii, Gheorghe Ile, a aflat și el despre incident și spune că autoritățile locale au demarat o altă anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut la urgență și dacă polițiștii locali au putut să intervină și nu au făcut-o.

Poliția și Jandarmeria a luat imagini de pe camerele de supraveghere pentru a lămuri situația, dar, până la stabilirea vinovăţiei fiecăruia, cei patru recidiviști au fost lăsați să plece acasă, după incident.

Cele trei femei implicate în incident nu mai vor să vină la muncă, pentru că se tem pentru siguranţa lor.

×