x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Paramedicii SMURD, punct de lucru deschis 24 de ore din 24 pe Transfăgărășan

Paramedicii SMURD, punct de lucru deschis 24 de ore din 24 pe Transfăgărășan

de Redacția Jurnalul    |    24 Iun 2024   •   12:15
Paramedicii SMURD, punct de lucru deschis 24 de ore din 24 pe Transfăgărășan
Sursa foto: ISU Argeș

ISU Argeș a anunțat deschiderea unui punct de lucru temporar pe Transfăgărășan. Punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care va interveni la nevoie pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanță, 24 de ore din 24, până la data de 19 septembrie a acestui an.

„Suntem din nou la înălţime. A fost operaționalizat Punctul de Lucru temporar de pe Transfăgărășan, la , în urma unei colaborări între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Argeş și Secția Drumuri Naționale Pitești”, anunță ISU Argeș.

Conform sursei citate, punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care va interveni la nevoie pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanță, 24 de ore din 24 și șapte zile din șapte, până la data de 19 septembrie a acestui an.

„Colegii noștri vor asigura intervenţia în situaţii de urgenţă pe Transfăgărășan, atât în județul Argeş, cât şi în județul Sibiu, în zona cuprinsă între Barajul Vidraru (Argeş) și Bâlea Cascadă (Sibiu). Noi sperăm să vă bucurați pe deplin de acest drum spectaculos și traseele montane din împrejurimi, dar la nevoie, în situații de urgență, suntem pregătiți să intervenim în sprijinul dumneavoastră în cel mai scurt timp”, se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: smurd transfagarasan