x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Tânăr din București, reținut după ce a tâlhărit un cetățean străin în Centrul Vechi

Tânăr din București, reținut după ce a tâlhărit un cetățean străin în Centrul Vechi

de Redacția Jurnalul    |    26 Mar 2024   •   13:15
Tânăr din București, reținut după ce a tâlhărit un cetățean străin în Centrul Vechi

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut de polițiștii din Capitală, acesta fiind acuzat că a furat telefonul unui cetățean străin, apoi i-a sustras și bani, iar pentru a-și asigura scăparea, bucureșteanul l-a lovit pe cetățeanul străin.

Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a municipiului București – Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi au reținut, luni, un tânăr în vârstă de 19 ani, cercetat într-un dosar penal de tâlhărie calificată.

Aanchetatorii au fost sesizați, în 17 martie 2024, de un bărbat, cetățean străin, cu privire la faptul că, în jurul orei 06.00, în timp ce se afla la o adresă din Sectorul 3, o persoană i-ar fi sustras telefonul mobil de pe tejgheaua magazinului. Ulterior, aflându-se în proximitate, persoana i-ar fi sustras mai multe bancnote, iar pentru a-și asigura scăparea ar fi exercitat acte de violență asupra victimei.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un tânăr, în vârstă de 19 ani.

Suspectul a fost depistat și dus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Politie pentru Centrul Vechi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: talharie centrul vechi