x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Tragedia din viața surorilor Odagiu. Monica avea 18 ani când s-a întâmplat: "Toată răbdarea, toleranța parcă mi le-a lăsat mie.."

Tragedia din viața surorilor Odagiu. Monica avea 18 ani când s-a întâmplat: "Toată răbdarea, toleranța parcă mi le-a lăsat mie.."

de Redacția Jurnalul    |    13 Apr 2023   •   18:15
Tragedia din viața surorilor Odagiu. Monica avea 18 ani când s-a întâmplat: "Toată răbdarea, toleranța parcă mi le-a lăsat mie.."
Sursa foto: facebook

Monica Odagiu a ajuns în atenția publicului în urmă cu câteva zile, după ce a accidentat mortal un pieton pe o stradă din Capitală. Care este însă povestea de viață a tinerei artiste?!

Surorile Ana și Monica Odagiu au apărut în mai multe emisiuni de televiziune. Sunt frumoase, tinere și mereu vesele. Însă drama din spatele zâmbetului lor este puțin cunoscută. Tatăl celor două fete a murit când Monica avea 18 ani iar Ana 28 de ani. 

Monica are 27 de ani acum și spune că a fost pasionată de artă încă din copilărie. Ea își amintește că tatăl le ducea pe amândouă surorile la evenimente artistice. 

„În momentul în care a murit, toată responsabilitatea creșterii mele s-a transferat la Ana. Eu aveam 18, ea avea 28”, povestește Monica Odagiu într-un podcast. 

„Dincolo de tot ce s-a întâmplat, a fost ca și cum toată răbdarea lui, pentru că avea o anumită răbdare, toată toleranța lui, toată așezarea parcă mi-a lăsat-o mie”, a afirmat și Ana Odagiu.

Fetele au amintiri plăcute din copilărie, au crescut cu lecții de canto și pian iar tatăl le-a sprijinit să -și dezvolte calitățile artistice.

„Ai noștri ne-au creat contextul. În casa noastră mereu a fost o atmosferă frumoasă. Tata a făcut muzică de film în Germania, mama și-a dorit să fie actriță și cântăreață. Acum lucrează la tribunal, pentru că bunicul nu a vrut să o lase să fie actriță. Am avut și profesor de pian și profesor de canto. Ne puneau să ascultăm muzică de mici. Tata îmi explica pe note ce se întâmplă, îmi explica muzical ce face orchestra”povestesc surorile. 

Însă pe 9 aprilie 2023, Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat de 33 de ani în Capitală. Acesta a apărut brusc în fața mașinii, astfel că actrița nu a putut să evite impactul. Ambulanța ajunsă la fața locului nu l-a mai putut salva. 

Monica a transmis apoi un mesaj pe o rețea de socializare, în care a scris că se simte traumtatizată de cele întâmplate și are încredere că adevărul va ieși la iveală. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×