x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Un bărbat bănuit de viol fost reţinut în Dâmboviţa

Un bărbat bănuit de viol fost reţinut în Dâmboviţa

17 Iul 2018   •   16:30
Un bărbat bănuit de viol fost reţinut în Dâmboviţa

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut, de poliţişti, fiind bănuit că ar fi violat o femeie de 34 de ani din comuna Nucet, după ce a intrat în casa acesteia în timpul nopţii, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa. Femeia a sesizat Poliţia cu privire la cele întâmplate. 

Conform unor surse judiciare, făptaşul şi victima nu se cunoşteau. 

''La data de 16 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie de 34 de ani, din Nucet, a fost victima unui viol. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat principalul bănuit în persoana unui bărbat de 33 de ani. În sarcina acestuia s-a reţinut că, în noaptea de 15 spre 16 iulie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate şi, prin constrângere, ar fi determinat-o să întreţină raporturi sexuale cu el'', precizează IPJ Dâmboviţa. 

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de marţi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă. 

De asemenea, marţi, poliţiştii au desfăşurat o percheziţie la domiciliul bărbatului. AGERPRES

×
Subiecte în articol: barbat retinut viol dămboviţa