x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Virgil Popescu: La Spitalul Județean Mehedinți sunt angajați, fără concurs, juriști și ingineri

Virgil Popescu: La Spitalul Județean Mehedinți sunt angajați, fără concurs, juriști și ingineri

17 Apr 2020   •   14:24
Virgil Popescu: La Spitalul Județean Mehedinți sunt angajați, fără concurs, juriști și ingineri

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, critică prestația președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, arătând că la Spitalul Județean Mehedinți sunt angajați, fără concurs, juriști și ingineri, nu personal medical.

„Pe perioada stării de urgență se pot face angajări de medici sau cadre medicale, pentru că în această perioadă avem nevoie de mulți eroi care să ne vindece. Ce face însă Aladin Georgescu? Într-un gest total de sfidare angajează la Spitalul Județean Mehedinți, fără concurs, juriști și ingineri!!! Nu vreau să se înțeleagă greșit, nu am nimic cu juriștii sau inginerii (eu fiind unul), dar nu despre asta este vorba acum. Ci de mișcarea deasupra legii făcută de Aladin Georgescu. Îl somez public pe președintele Consiliului Județean Mehedinți să explice pe ce criterii a ales să facă angajări la spital, câte dosare au fost depuse și de ce nu se angajează medici sau personal medical? Voi solicita ministerului Sănătății să facă verificări la sânge pentru a vedea dacă deciziile lui Aladin Georgescu sunt corecte și legale!”, a scris demnitarul pe Facebook.

Popescu mai spune că, pentru a crește numărul persoanelor testate, după Paște, la spitalul județean va fi adus un aparat RT PCR complet automat donat de Agenția Internațională pentru Energie Nucleară.

Mediafax

×