x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Vodafone permite clienţilor să folosească gratis datele mobile şi minutele în Spaţiul Economic European

Vodafone permite clienţilor să folosească gratis datele mobile şi minutele în Spaţiul Economic European

03 Apr 2017   •   16:09
Vodafone permite clienţilor să folosească gratis datele mobile şi minutele în Spaţiul Economic European

Operatorul de telecomunicaţii mobile Vodafone România a anunţat că oferă în premieră clienţilor persoane fizice, utilizatori de abonamente şi cartele preplătite, posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile naţionale de minute şi de date şi în ţările din Spaţiul Economic European, alcătuit din toate ţările din Uniunea Europeană plus Islanda, Liechtenstein şi Norvegia. 

Oferta face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România şi este valabilă pentru clienţii noi şi pentru cei care îşi reînnoiesc abonamentele începând de la 10 euro, precum şi pentru cei care îşi activează extra-opţiuni la cartele preplătite începând de la 8 euro. De asemenea, apelurile primite de abonaţii Vodafone România în roaming în Spaţiul Economic European vor fi gratuite. 

Cel mai recent portofoliu de abonamente pentru companii lansat de Vodafone România oferă, de asemenea, posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare, beneficiile de minute şi de date incluse şi în ţările din Spaţiul Economic European. 

Agerpres scrie că Vodafone este lider global pe segmentul serviciilor de roaming internaţional 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globală independentă de cercetare Ovum. Studiul arată că, în majoritatea pieţelor incluse în studiu, Vodafone oferă roaming 4G în peste 100 de destinaţii, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărului de destinaţii oferite de ceilalţi operatori.

×
Subiecte în articol: vodafone telecomunicatii