x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Zeci de persoane, salvate de Salvamont

Zeci de persoane, salvate de Salvamont

de Redacția Jurnalul    |    31 Dec 2023   •   18:40
Zeci de persoane, salvate de Salvamont
Sursa foto: Salvamont

57 de persoane au fost salvate sâmbătă de salvamontiștii din întreaga țară, 18 dintre acestea fiind predate Ambulaneți sau SMURD pentru transport la spital.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 53 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, arată duminică Salvamont România.

Cele mai multe apeluri, 9, au fost primite de Salvamont Voineasa, urmat de Salvamont Lupeni- 7 apeluri, Salvamont Gorj- 6 apeluri, Salvamont Predeal- 5 apeluri.

Au mai fost înregistrate apeluri pentru salvamontiștii din Satu Mare, Maramureș, Caraș Severin – Muntele Mic, Brașov, Mureș, Alba, Harghita, Bihor, Arad, Caraș Severin – Herculane, Sibiu, Vâlcea, Dâmbovița, Vrancea și Gorj.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 57 de persoane. Dintre acestea 18 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

S-au primit și 24 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: salvamontisti smurd