x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Află cum va fi vremea în următoarele trei zile

Află cum va fi vremea în următoarele trei zile

12 Ian 2012   •   10:18

Astazi, in vestul, nord-vestul si centrul tãrii cerul va fi mai mult noros si vor cãdea precipitatii, in special in cursul noptii, mai ales sub formã de ninsoare in Maramures, la munte, local in Transilvania si mixte pe arii restranse in Banat si Crisana.

In celelalte regiuni cerul va fi variabil, cu unele innorãri la inceputul zilei in est unde doar izolat vor fi precipitatii slabe. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri la munte, in special in a doua parte a intervalului, cu precãdere in Carpatii Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, iar cele minime se vor situa intre -8 si 1 grad. Mai ales dimineata si noaptea va fi ceatã local in vestul, sudul si sud-estul tãrii si izolat in rest.

VINERI (13 ianuarie)
Cerul va fi temporar noros. Vor fi precipitatii, sub formã de ninsoare in Maramures, la munte, predominant sub formã de ninsoare in Transilvania, mixte in Crisana, Banat, local in Moldova si izolat in rest. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla moderat, cu intensificãri in majoritatea regiunilor, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 1 si 10 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grad. Dimineata va fi ceatã local in sudul si sud-estul tãrii si izolat in rest.


SAMBATA (14 ianuarie)
Vremea va intra intr-un proces de rãcire. Cerul va fi mai mult noros in jumãtatea nordicã a tãrii unde va ninge, pe arii extinse in zona de munte si local in rest. In celelalte regiuni innorãrile vor fi temporare si pe arii restranse va ninge, in special in sud-vest. Vantul va avea intensificãri in toate zonele, cu viteze mai mari la munte, unde va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -2 si 6 grade, iar cele minime se vor situa intre -11 si -1 grad.

DUMINICA (15 ianuarie)
Vremea va continua sã se rãceascã. Cerul va avea innorãri in toate regiunile, mai accentuate in nordul, centrul si nord-estul tãrii, precum si in zona de munte, unde, mai ales ziua, pe arii relativ extinse va ninge. In restul teritoriului ninsorile se vor semnala pe spatii restranse. Vantul va sufla moderat, cu intensificãri temporare in toate zonele, dar cu viteze mai mari la munte si in sud-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -4 si 4 grade, iar cele minime se vor situa intre -14 si -4 grade.

Mai multe informatii pe meteoplus.ro

×