x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea ANM: Vreme frumoasă la munte și la mare în weekend

ANM: Vreme frumoasă la munte și la mare în weekend

28 Aug 2015   •   14:57
ANM: Vreme frumoasă la munte și la mare în weekend
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Vremea va fi frumoasă şi caldă în weekend la munte şi pe Litoral, iar vântul va sufla slab până la moderat şi nu va face probleme, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, meteorologul de serviciu de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

,,Pentru zona de munte vremea va fi frumoasă şi caldă, vântul nu ne va face probleme şi va sufla slab până la moderat, iar pe litoral se va înregistra, de asemenea, vreme frumoasă, temperaturile se vor situa, sâmbătă, între 31-33 de grade Celsius. Duminică, pe litoral vom avea temperaturi de 26-28 grade Celsius şi, poate, luni de 23-25 grade Celsius', a precizat meteorologul de serviciu.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare Cod Galben de caniculă şi disconfort termic valabilă sâmbătă şi duminică în 12 judeţe.

,,Este posibil ca atenţionarea de Cod galben de caniculă să se extindă şi în următoarea perioadă, dar dacă va fi necesar. Posibil ca luni să extindem atenţionarea pe mai multe arii, când ne aşteptăm la temperaturi de peste 35 grade Celsius şi în Sud şi în Est, dar numai local', a mai precizat meteorologul de serviciu.

×