x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare cod galben de ceaţă pentru şapte judeţe. Vezi zonele vizate şi PROGNOZA METEO până sâmbătă

Avertizare cod galben de ceaţă pentru şapte judeţe. Vezi zonele vizate şi PROGNOZA METEO până sâmbătă

22 Feb 2012   •   05:33
Avertizare cod galben de ceaţă pentru şapte judeţe. Vezi zonele vizate şi PROGNOZA METEO până sâmbătă

Meteorologii au emis, in aceasta dimineata, avertizari nowcasting de ceata pentru judetele Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Teleorman, Dolj, Olt si Gorj, unde vizibilitatea va fi redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri.

Potrivit ANM, avertizarea este valabila pana la ora 13.20.


PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE

MIERCURI (22 februarie)
In regiunile sudice vor fi unele innorãri, local se va semnala ceatã, persistentã peste zi in Lunca Dunãrii si posibil asociatã cu burnitã. In restul zonelor cerul va fi variabil, iar ceata poate apãrea izolat. Vantul va sufla slab panã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -2 si 8 grade, cu cele mai coborate valori in zonele cu ceatã persistentã, iar cele minime in general intre -12 si -2 grade.

JOI (23 februarie)
Cerul va fi temporar noros si, mai ales seara si noaptea, vor cãdea precipitatii slabe, mixte, local in regiunile nordice si pe arii restranse in restul tãrii. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar cele minime se vor incadra intre -7 si 2 grade. In primele ore ale zilei izolat va mai fi ceatã, in special in Campia Romanã.

VINERI (24 februarie)
Cerul va avea innorãri temporare. Local in nord-vest si centru si izolat in restul tãrii vor cãdea precipitatii slabe, de scurtã duratã, sub formã de ploaie si lapovitã, iar in zona montanã inaltã si sub formã ninsoare. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla moderat cu intensificãri la munte si pe arii restranse in celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade.

SAMBATA (25 februarie)
Cerul va fi avea innorãri in vestul, centrul si nordul tãrii, unde local se vor semnala precipitatii slabe, ziua mai ales sub formã de ploaie si lapovitã, iar noaptea si ninsori. In celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar precipitatiile vor fi posibile izolat. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificãri la munte si izolat in restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade.

×
Subiecte în articol: ceata avertizare cod galben