x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea AVERTIZARE METEO: Cod portocaliu de grindină şi vijelii în zona de est a judeţului Timiş, până la 18,30

AVERTIZARE METEO: Cod portocaliu de grindină şi vijelii în zona de est a judeţului Timiş, până la 18,30

25 Iun 2016   •   18:01
AVERTIZARE METEO: Cod portocaliu de grindină şi vijelii în zona de est a judeţului Timiş, până la 18,30

Zona de est a judeţului Timiş, îndeosebi zona localităţilor Fărăşeşti, Pietroasa, Poieni, Luncanii de Jos, Luncanii de Sus şi Crivina de Sus, se află sâmbătă, până la ora 18,30, sub cod portocaliu de averse, grindină şi vijelii, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Astfel, în zona menţionată se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, cantităţi de precipitaţii care vor depăşi 30...35 l/mp., intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

De asemenea, ANM a emis atenţionări nowcasting cod galben de furtună pentru zona montană din vestul judeţului Hunedoara, îndeosebi zona localităţii Lunca Cernii de Jos, până la ora 18,40, precum şi pentru nord-estul judeţului Mureş, mai ales zona delimitată de localităţile: Stânceni, lunca Bradului, Răstoliţa, Vatava, Deda, Ruşii Munţi, Aluniş, Brâncoveneşti, Ideciu de Jos, Gurghiu, Hodac, Ibăneşti şi zona de munte aferentă, până la ora 18,35. În aceste zone se vor semnala descărcări electrice şi averse de ploaie ce vor depăşi 25-30 l/mp.

×