x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea București - de la căldură de vară, la ploi și răcoare

București - de la căldură de vară, la ploi și răcoare

de Redacția Jurnalul    |    03 Oct 2024   •   10:37
București - de la căldură de vară, la ploi și răcoare
Sursa foto: Hepta

Vremea în Capitală va suferi schimbări semnificative în următoarele zile. Va trece de la temperaturi neobișnuit de ridicate pentru început de octombrie, cu maxime de 27-28 grade, la o răcire accentuată și ploi, cu maxime de 21-22 de grade, în doar câteva zile.

ANM a emis prognoza specială pentru București, valabilă în perioada joi - luni.

Joi, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 10...12 grade.

Vineri, temperaturile vor continua să crească, iar vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre sfârșitul intervalului, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27...28 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

Sâmbătă, vremea se va menține caldă, dar va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate începând din orele serii, când vor fi averse și descărcări electrice. Prin acumulare, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14...15 grade.

Duminică și luni, vremea se va răci și temporar va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ploi răcoare bucuresti