x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea COD GALBEN de ceaţă pentru Bucureşti şi mai multe judeţe. Ce zone sunt afectate

COD GALBEN de ceaţă pentru Bucureşti şi mai multe judeţe. Ce zone sunt afectate

22 Noi 2013   •   07:55
COD GALBEN de ceaţă pentru Bucureşti şi mai multe judeţe. Ce zone sunt afectate
UPDATE 08:40 - Administrația Națională de Meteorologie a prelungit cu două ore, până la 10,05, atenționarea nowcasting Cod Galben de ceață pentru județele Giurgiu, Teleorman, Buzău și Ilfov, inclusiv municipiul București și drumurile naționale și europene aferente, pentru vestul județelor Ialomița și Călărași, precum și pentru sudul județelor Dâmbovița și Prahova.

În aceste regiuni se va semnala ceață ce determină scăderea vizibilității, local sub 200 metri și izolat sub 50 metri. De asemenea, a fost emisă o atenționare de ceață și pentru județele Dolj, local (inclusiv municipiul Băilești și Craiova) și Olt, local (inclusiv orașul Caracal).
..............................................

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis patru avertizări cod galben de ceaţă, valabile începând cu ora 5:00, în Bucureşti şi mai multe judeţe din ţară, în unele zone vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri.

Astfel, ceață se va semnala în judeţele Bacău şi Neamţ, inclusiv drumurile naţionale şi europene (E85), între orele 7:00 şi 09:00.

Judeţul Gorj a fost și el inclus în avertizarea cod galben de ceaţă, unde local, inclusiv în municipiul Târgu Jiu, între orele 6:50 şi 10:00, ceaţa va duce la scăderea vizibilităţii.

Între orele 5:00 şi 9:00, judeţele Suceava, Vrancea, Vaslui şi Galaţi, inclusiv drumurile naţionale şi europene (E85), se află sub avertizare cod galben de ceaţă, potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

ANM a emis o avertizare şi pentru judeţele Giurgiu, Teleorman, Buzau, Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti şi drumurile naţionale şi Europene aferente, precum şi pentru sudul judeţelor Dâmboviţa şi Prahova, care se vor afla sub cod galben de ceaţă în intervalul 5:05 - 8:05.

În toate zonele anunţate, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

×