x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 1, 2 și 3 aprilie

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 1, 2 și 3 aprilie

31 Mar 2016   •   18:14
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 1, 2 și 3 aprilie
Sursa foto: Victor Stroe

Prima zi a lunii aprilie va fi una deosebit de caldă, astfel încât valorile termice maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade. Cerul va fi senin în întreaga țară, cu excepția regiunii nordice a teritoriului, unde va fi variabil. Seara și noaptea se vor înregistra înnorări temporare și ploi locale, în special în zona Carpaților Orientali. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade. Și în București, vremea va fi la fel de frumoasă, cu valorile termice foarte ridicate. 

Vineri

Minima: 2

Maxima: 27

Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele normale la această dată. Cerul va fi variabil cu unele înnorări spre seară. În vestul, nordul și centrul țării vor fi înnorări temporare și local se vor semnala averse slabe. Izolat, vor fi condiții de ceață.

Sâmbătă:

Minima: -4

Maxima: 25

Temperaturile vor scădea ușor față de intervalul precedent, în special în est și sud-est. Cerul va fi variabil și numai izolat, cu precădere în zonele montane, se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, iar pe arii restrânse vor fi condiții de brumă.

Duminică:

Minima: 1

Maxima: 23

Vremea va redeveni caldă, iar valorile termice diurne se vor situa peste normele climatologice specifice acestei perioade. Se vor înregistra înnorări în jurul prânzului, dar doar spre sfârșitul intervalului se vor semnala averse de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat.

 

Bucureşti 27
Craiova 26
Timişoara 26
Sibiu 25
Suceava 23
Galaţi 25
Constanţa 21
Cluj-Napoca 23
Bacău 26
Baia Mare 24
Iaşi 25
Oradea 24
Reşiţa 24
Piteşti 25
Braşov 24

Ora la care răsare şi apune soarele.

Soarele răsare: 06:56

Soarele apune: 19:43

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 762

Viteza vântului în km/h şi direcţia: 9 km/h (S-SV)

 

×