x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Ne așteptăm la o iarnă lungă până la sfârşitul lui martie. Iată previziunile pentru această perioadă

Ne așteptăm la o iarnă lungă până la sfârşitul lui martie. Iată previziunile pentru această perioadă

04 Noi 2017   •   18:47
Ne așteptăm la o iarnă lungă până la sfârşitul lui martie. Iată previziunile pentru această perioadă
Sursa foto: MarianVejcik/Getty Images/iStockphoto

Recent, numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit faptul că ne așteaștă o iarnă extrem de lungă și grea! Vor fi viscole, geruri aspre și zăpezi uriașe! Cât va dura perioada friguroasă?

Potrivit acestuia, zilele friguroase vor începe odată cu data de 21 noiembrie. Din ceea ce a prezentat, se pare că va fi cer între 1 și 4 noiembrie, apoi între zilele de 5 și 14 vom avea parte de cer senin. Totuși, în data de 15 noiembrie ne putem trezi cu zăpadă. De pe 16 până pe 20 noiembrie vremea va fi destul de înnorată și va bate vâtul puternic. Frigul mare vine începând cu 21 noiembrie și va ține până pe 30 decembrie.

 

Decembrie nu va fi o lună deloc ușoară, căci gerul începe încă din primele zile și, începând cu zilele de 6-8 decembrie, am putea avea parte chiar și de zăpezi. Pe 9 este înnorat, pe 10 și 11 e foarte frig, pe 12 va bate vântul tare, 13,14, 15 este amestecat: și vânt, și frig, și mai călduț, o amestecătură, a mai  anunțat Voropchievici.

După această perioadă, numerologul avertizează că ar fi cazul să ne pregătim pentru o vreme și mai rea, fiindcă urmează o perioadă de ger și viscole, chiar și de Crăciun și Revelion.

 

Ianuarie aduce la început câteva zile liniștite, senine, dar friguroaseLuna se anunță a fi una tot dificilă, cu ger năprasnic și căderi masive de zăpadă pe 18 și 19 noiembrie. Vântul și gerul se vor intensifica spre 20-21 ianuarie. Începând cu ziua de 26 revien gerul în mare forță.

Se pare că ninsorile vor fi abundente și în luna februarie. Potrivit previziunilor, iarna se prelungește până în martie, căci va ninge în data de 6-7 martie și chiar și în zilele de 18-19. Vremea se mai îmbunătățește abia spre finalul lunii.

×
Subiecte în articol: iarna