x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 11 ianuarie. Precipitaţii mixte la munte

Prognoza METEO 11 ianuarie. Precipitaţii mixte la munte

10 Ian 2016   •   21:57
Prognoza METEO 11 ianuarie. Precipitaţii mixte la munte

Vreme în curs de încălzire, astfel încât temperaturile se vor situa peste normele climatologice ale lunii ianuarie. Cerul va fi noros cu precădere în vestul, nordul şi centrul ţării unde va ploua pe arii extinse, mai ales în a doua parte a intervalului. Pe crestele montane înalte vor fi precipitaţii mixte, iar cantităţile de apă, izolat, pot fi însemnate cantitativ.

În restul teritorului va ploua slab, trecător. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona de vest şi la munte. În zonele de est şi sud-est se va semnala ceaţă.

Luni
- 1/140C

Ploi pe arii extinse. În zona montană înaltă, vor fi precipitații mixte. Cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15-20 l/mp, cu precădere în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. În rest, izolat, ploi slabe. Vânt cu intensificări în vest si la munte.

Marți
- 6/15 0C
Cer temporar noros. Precipitații mixte la munte. Noaptea, lapoviță și ninsori pe arii restrânse în Maramureș și estul Transilvaniei. La munte, vor predomina lapovița și ninsoarea. Vor fi condiții de polei. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor.

Miercuri
- 2/11 0C
Cerul va fi mai mult noros la munte, în nord și centru. La munte vor predomina ninsorile. Noaptea, precipitaţii mixte. Pe arii restrânse se vor semnala cu precădere ploi slabe. Condiţii de polei. Vântul va înregistra intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării.
 

×