x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 13 ianuarie. Cer înnorat

Prognoza METEO 13 ianuarie. Cer înnorat

12 Ian 2016   •   21:41
Prognoza METEO 13 ianuarie. Cer înnorat

Vremea intră într-un proces de răcire, deşi temperaturile se vor situa încă peste normele climato-logice ale lunii ianuarie. Cerul va fi parţial noros, izolat vor fi posibile precipitaţii, sub formă de ninsoare în Mara-mureş, mixte în Banat, Crişana şi Transilvania, şi predominant sub formă de ploi în Oltenia şi Muntenia. Pe crestele montane va ninge şi vântul va prezenta intensificări temporare. Dimineaţa, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă. La Bucu-reşti, o vreme în continuare caldă, cu înnorări temporare şi ploi slabe spre seară.


Azi - 5/130CCer cu înnorări temporare. Mai ales noaptea vor cădea predominant ninsori în Maramureş, precipitații mixte în Banat, Crişana şi Transilvania şi mai ales ploi în Oltenia şi Muntenia. La munte va ninge, iar vântul va prezenta intensificări. Izolat, condiţii de ceaţă.

Joi 0/10 0C
Cer mai mult variabil în nordul şi centrul ţării. În zonele montane, în special în cursul zilei, se vor semnala ninsori. Înnorări temporare în nord şi nord-vest.Vor cădea precipitații mixte în vest. Vânt cu intensificări la munte. Izolat, se vor semnala condiţii de ceaţă.

Vineri - 5/8 0C
Vreme în general închisă. Precipitaţii în regiunile vestice și sud-vestice, apoi și în restul teritoriului. Ninsori în vest, centru și nord, precum și în zonele montane și submontane. Ploi în sud și sud-est. Condiţii de polei. Vântul va sufla tare pe crestele montane.
 

×