x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 14 ianuarie. Răcire uşoară

Prognoza METEO 14 ianuarie. Răcire uşoară

13 Ian 2016   •   22:06
Prognoza METEO 14 ianuarie. Răcire uşoară

Procesul de răcire a vremii va continua. Temperaturile vor scădea în majoritatea regiunilor ţării, rămânând totuşi relativ ridicate pentru luna ianuarie. Cerul va fi parţial noros, în special în nordul şi centrul ţării, unde vor cădea precipitaţii slabe, mai ales în a doua parte a zilei. Pe crestele montane va ninge şi vântul va prezenta unele intensificări temporare, viscolind stratul de zăpadă. Presiunea atmosferică este în uşoară creştere faţă de ziua anterioară. La Bucureşti, o vreme în răcire uşoară, cu cer temporar noros şi vânt moderat.

Joi - 7/130C
Cer mai mult înnorat în nordul și centrul ţării. În zonele montane, în special în cursul zilei se vor semnala ninsori. Înnorări temporare în nord și nord-vest. Vor cădea precipitații mixte în vest. Vânt cu intensificări la munte. Izolat, se vor semnala condiţii de ceaţă.

Vineri - 5/10 0C
Vreme închisă. Precipitații în regiunile vestice și sud-vestice, apoi și în restul teritoriului. Ninsori în nord-vest și la munte. Ploi în sud și sud-est. Cantitățile de apă vor totaliza izolat 15-20 l/mp. Vor fi condiții Âde polei și ceaţă. Vânt tare pe crestele montane.

Sâmbătă - 5/8 0C
Dimineaţa, vor fi precipitaţii pe arii restrânse, mai ales ploi în sud-est și ninsori slabe în zona de munte. Noaptea, aria precipitaţiilor sub formă de ninsoare va cuprinde toată jumătatea de sud a ţării. Vântul va avea intensificări în Muntenia, Dobrogea și Moldova.
 

×