x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 15 ianuarie. Precipitaţii extinse

Prognoza METEO 15 ianuarie. Precipitaţii extinse

14 Ian 2016   •   22:14
Prognoza METEO 15 ianuarie. Precipitaţii extinse

Cerul va fi noros şi vor cădea precipitaţii în toate regiunile ţării. În prima parte a intervalului va ploua în special în jumătatea de vest a ţării, iar pe crestele montane va ninge. Treptat aria precipitaţiilor se va extinde către jumătatea estică a teritoriului, iar în zona de nord-vest precipitaţiile se vor transforma în ninsoare. În partea centrală a ţării vor fi precipitaţii mixte. În cursul nopţii va ploua slab şi în sud-est, existând şi condiţii de producere a poleiului. La munte se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent.

Azi
- 5/90C
Cer mai mult înnorat. Precipitații în regiunile vestice, apoi şi în tot restul teritoriului. Ninsori în nord-vest şi la munte. Ploi în sud şi sud-est. Cantitățile de apă vor totaliza 15-20 l/mp. Vor fi condiții de polei şi ceaţă. Vântul va sufla tare pe crestele montane.

Sâmbătă
- 9/7 0C

Vreme închisă. Dimineaţa, precipitații pe arii restrânse, ploi în sud-est şi ninsori la munte. Noaptea, aria precipitațiilor sub formă de ninsoare va cuprinde toată jumătatea de sud a țării. Temperaturi în scădere. Vânt cu intensificări în Muntenia, Dobrogea şi Moldova.

Duminică
- 8/6 0C

Vremea va continua să se răcească. Se vor semnala precipitaţii mixte în sud, vest şi în zonele montane. Ninsori în sud. Vântul va sufla tare pe creste unde va spulbera zăpada. Izolat, vor fi condiţii de polei. Cerul va rămâne mai mult înnorat în majoritatea regiunilor.

×