x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 15, 16 şi 17 martie

PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 15, 16 şi 17 martie

14 Mar 2016   •   18:46
PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 15, 16 şi 17 martie
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Vremea va fi în continuare închisă. Valorile termice vor fi mai scăzute decât în mod obișnuit în această perioadă a lunii martie, încadrându-se între -5 și 10 grade în Lunca Dunării. Vor fi ploi slabe cantitativ, în centrul, nordul și vestul țării, și pe arii restrânse în restul teritoriului. Se vor înregistra ninsori și lapoviță în Maramureș, nordul Moldovei și al Crișanei și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat. În Capitală, vremea va fi rece, cerul va avea înnorări și vor fi condiții pentru precipitații slabe.

Marţi

Minima: -5

Maxima: 10

Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros și se vor înregistra precipitații locale. În nordul, nord-estul și centrul țării va ninge, iar în restul teritoriului vor cădea ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile montane.

Miercuri

Minima: -7

Maxima: 13

Valorile termice diurne vor crește față de ziua anterioară. În interiorul arcului carpatic vremea va deveni bună, dar în sudul și estul țării se va menține rece. Cerul va avea înnorări și izolat se vor înregistra precipitații slabe. La munte, pe arii restrânse va ninge.

Joi

Minima: -5

Maxima: 13

Temperaturile vor continua să crească, iar vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nord-estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și în estul țării. Noaptea, vor fi condiții de brumă.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  7
Craiova  8
Timişoara 6
Sibiu  5
Suceava  6
Galaţi  6
Constanţa  6
Cluj-Napoca 5
Bacău  6
Baia Mare 3
Iași 7
Oradea 4
Reșița 5
Pitești 6
Brașov 5

 

×