x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 16, 17 şi 18 martie

PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 16, 17 şi 18 martie

15 Mar 2016   •   19:15
PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 16, 17 şi 18 martie
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Temperaturile vor fi mai scăzute decât cele obișnuite pentru jumătatea lunii martie, în special în sudul și în estul țării, situându-se între -7 și 13 grade. În timpul zilei, cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse se vor înregistra ploi slabe și  fulguieli în zona de munte. Noaptea se va produce brumă în cea mai mare parte a țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul și sud-vestul teritoriului. În București, vremea va fi în continuare rece, se vor înregistra înnorări în cursul zilei, dar nu vor fi precipitații.

Miercuri

Minima: -7

Maxima: 13

Valorile termice vor fi în continuare scăzute pentru această perioadă. În interiorul arcului carpatic vremea va fi mai bună, dar în sud și est se va menține rece. Cerul va avea înnorări și izolat se vor înregistra precipitații slabe. La munte, pe arii restrânse va ninge.

Joi

Minima: -5

Maxima: 13

Temperaturile vor începe să crească, iar vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nord-estice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și în estul țării. Noaptea, vor fi condiții de brumă.

Vineri

Minima: 0

Maxima: 16

Valorile termice vor marca o ușoară scădere. Cerul va fi mai mult noros și se vor înregistra ploi temporare, pe arii extinse în vest și sud-vest și local în restul țării. La munte e posibil să ningă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Carpații Orientali.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 8
Craiova 8
Timişoara 12
Sibiu 8
Suceava 4
Galaţi 7
Constanţa 7
Cluj-Napoca 9
Bacău 7
Baia Mare 10
Iași 6
Oradea 10
Reșița 9
Pitești 7
Brașov 5
×