x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 18 aprilie 2016. Vreme deosebit de caldă

Prognoza METEO 18 aprilie 2016. Vreme deosebit de caldă

17 Apr 2016   •   20:04
Prognoza METEO 18 aprilie 2016. Vreme deosebit de caldă
Sursa foto: Top Photo Corporation/Getty Images/Top Photo Group RF

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această perioadă a lunii aprilie. Astfel, temperaturile înregistrate se vor încadra între 4 grade în depresi- unile Carpaților Orien-tali și 32 de grade, cu cele mai ridicate valori în variabil, dar în jumătatea nordică a țării instabilitatea atmosferică va fi în creștere, extinse și averse însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. În Capitală se anunță temperaturi deosebit de ridicate

 

Luni 4/320C

Temperaturile se mențin deosebit de ridicate pentru această perioadă. Cerul va fi variabil în aproape întreg teritoriul, cu excepția jumătății nordice, unde instabili-tatea atmosferică va fi în creștere. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele de munte.

Marți 2/230C

Valorile termice vor înregistra o scădere accentuată, apropiindu-se de mediile multianuale în cea mai mare parte a țării. În cursul zilei, vor fi înnorări accentuate și ploi sub formă de aversă, trecător însoțite de descărcări electrice în centrul și estul teritoriului.

Miercuri 1/220C

Temperaturile se vor situa în jurul celor normale la această dată. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. La munte, se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va avea intensi-ficări temporare în cea mai mare parte a țării.

×