x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 18 ianuarie. Ninsori mai rare

Prognoza METEO 18 ianuarie. Ninsori mai rare

17 Ian 2016   •   22:11
Prognoza METEO 18 ianuarie. Ninsori mai rare

Vremea intră într-un proces de răcire accentuată, devenind geroasă ziua în depresiunile intramontane, iar noaptea, în majoritatea regiunilor ţării. Cerul va fi parţial noros şi va mai ninge slab în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, izolat la munte. Vântul va bate tare la rafală, în special pe crestele montane, cu viteze de peste 55-60km/h şi chiar 70km/h pe arii restrânse, viscolind stratul de zăpadă depus. Treptat, aria ninsorilor se va restrânge spre estul ţării. La Bucureşti, vreme deosebit de rece, geroasă, cu ninsori slabe în cursul zilei.

Luni
- 16/20C
Vreme geroasă noaptea. Înnorări în sud, centru și est. Ninsori slabe în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și pe arii restrânse la munte. Vântul va prezenta intensificări cu viteze la rafală de 55-65 km/h. În estul extrem și în sud-est, vânt cu viteze de până la 50 km/h.

Marți
- 18/0 0C
Vremea va fi geroasă în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vânt, în general, moderat în regiunile estice, sud-estice și pe creste. În zonele joase de relief, mai ales din sud, local se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.

Miercuri
- 16/1 0C
În sud, est și parţial în centru vremea se va menţine geroasă. Noaptea, ninsori slabe, de scurtă durată, local, în vest, nord și centru. Vânt cu intensificări pe creste. În zonele joase din sud și sud-est, pe arii restrânse, va fi ceaţă asociată cu depunere de chiciură.
 

×