x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 18 martie 2016. Vreme în încălzire și precipitații slabe

Prognoza METEO 18 martie 2016. Vreme în încălzire și precipitații slabe

17 Mar 2016   •   22:22
Prognoza METEO 18 martie 2016. Vreme în încălzire și precipitații slabe

Temperaturile vor continua să crească, ajungând să depășească mediile climatologice specifice perioadei. Valorile termice minime se vor încadra între -2 și 6 grade și cele maxime între 8 și 16 grade. Pe parcursul zilei, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab, având intensificări în zonele montane. Spre noapte, înnorările se vor accentua treptat, local vor cădea precipitații slabe, iar la munte se vor înregistra ninsori. În Capitală, vremea va fi bună, ușor mai caldă decât în mod normal la această dată.

 

Vineri

-2/16

Temperaturile vor marca o ușoară creștere. Cerul va fi mai mult noros și se vor înregistra ploi temporare, pe arii extinse în vest și sud-vest și local în restul țării. La munte e posibil să ningă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Carpații Orientali.

 

Sâmbătă

-6/14

Vremea se va răci față de intervalul precedent, mai ales în zona Moldovei. Se vor înregistra înnorări în majoritatea regiunilor și vor cădea precipitații pe arii extinse. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze mari în Banat și la munte.

 

Duminică

-4/15

Temperaturile vor fi apropiate de cele specifice perioadei în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și vor cădea precipitații slabe pe arii extinse. La munte va ninge, iar în celelalte regiuni se vor înregistra ploi. Dimineața vor fi condiții de brumă.

 

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  14

Craiova  12

Timişoara 12

Sibiu  10

Suceava  12

Galaţi  14

Constanţa  13

Cluj-Napoca 10

Bacău  14

Baia Mare 11

Iași  15

Oradea 12

Reșița  10

Pitești  13

Brașov  9

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:22

Soarele apune: 18:26

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 761

Viteza vântului în km/h și direcția: 10 km/h (SV)

 

 

×