x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO - Cum va fi vremea pe 19, 20 şi 22 februarie. Precipitații în întreaga țară

PROGNOZĂ METEO - Cum va fi vremea pe 19, 20 şi 22 februarie. Precipitații în întreaga țară

18 Feb 2016   •   19:06
PROGNOZĂ METEO - Cum va fi vremea pe 19, 20 şi 22 februarie. Precipitații în întreaga țară
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Valorile termice vor scădea ușor în întreaga țară, dar se vor menține peste mediile climatologice specifice lunii februarie. Temperaturile vor fi cuprinse între -3 și 11 grade. Cerul va fi înnorat în întreaga țara, în cea mai mare parte a intervalului înregistrându-se ploi temporare pe arii relativ extinse. La munte și în jumătatea nordică a Moldovei, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat și izolat se vor semnala condiții de ceață. În Capitală, vreme în general închisă și ploi slabe temporare.

Vineri

Minima: -3
Maxima: 11

Temperaturile vor continua să scadă, apropiindu-se de normele specifice perioadei. Cerul va fi noros și pe arii relativ extinse va ploua slab. În zonele montane, în special în Carpații Orientali, se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbătă

Minima: -3
Maxima: 13

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul țării. În zonele montane înalte vor predomina ninsorile. În Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei va ploua în timpul zilei, iar noaptea se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat.

Duminică

Minima: -1
Maxima: 14

Cer noros în regiunile intracarpatice și înnorări temporare în restul teritoriului. În vestul țării va ploua, în nord și în centru se vor înregistra precipitații mixte, iar în zonele montane va ninge. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la munte și în sudul țării.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti7
Craiova7
Timişoara8
Sibiu10
Suceava5
Galaţi5
Constanţa7
Cluj-Napoca10
Bacău5
Baia Mare11
Iași5
Oradea9
Reşiţa10
Pitești6
Brașov10

×