x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 19 ianuarie. Ger şi ceaţă în sud

Prognoza METEO 19 ianuarie. Ger şi ceaţă în sud

18 Ian 2016   •   22:35
Prognoza METEO 19 ianuarie. Ger şi ceaţă în sud

Temperaturile, în special cele nocturne, vor continua să scadă şi vremea va deveni geroasă în majoritatea regiunilor ţării. Valorile termice maxime diurne nu vor depăşi zero grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări izolate. Vânt slab până la moderat. În zonele joase de relief local, se va semnala ceaţă, în special în a doua parte a nopţii, fenomen mai frecvent în sudul ţării, unde este posibil să apară şi depuneri de chiciură. La Bucureşti, temperaturile maxime vor fi negative, vremea va fi geroasă şi este posibil să apară ceaţa spre dimineaţă.

Marți
- 18/00C
Vremea va fi geroasă în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vânt în general moderat în regiunile estice, sud-estice și pe creste. În zonele joase de relief, mai ales din sud, local se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură.

Miercuri
- 16/1 0C
În sud, est și parțial în centru, vremea se va menține geroasă. Noaptea, ninsori slabe, de scurtă durată, local în vest, nord și centru. Vânt cu intensificări pe creste. În zonele joase din sud și sud-est, pe arii restrânse, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură.
Joi
- 18/1 0C
Mai ales noaptea, vremea va fi geroasă în cea mai mare parte a ţării. Izolat va ninge slab, mai ales în centru și la munte. Vânt cu intensificări la munte și pe litoral. Ceaţă asociată cu depunere de chiciură, local în zonele joase din sud și sud-est și izolat în rest.
 

×