x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 22 martie. Înnorări accentuate și precipitații

Prognoza METEO 22 martie. Înnorări accentuate și precipitații

21 Mar 2016   •   19:21
Prognoza METEO 22 martie. Înnorări accentuate și precipitații
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Temperaturile vor marca o scădere în vestul, sudul și sud-estul țării, în timp ce în nord și nord-est vor crește ușor. Astfel, valorile termice vor fi cuprinse între -4 și 14 grade. Înnorările se vor accentua treptat, și va ploua, în timpul zilei, în vest, sud și centru și doar pe arii restrânse în restul teritoriului. La munte se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, mai ales la mari altitudini. Și în Capitală, cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua.

Marti

-4/14

Temperaturile din timpul zilei vor fi în scădere în zonele vestice, sudice și sud-estice. Înnorările se vor accentua treptat și va ploua în vest, sud, centru și în celelalte regiuni, pe arii restrânse. La munte, la mari altitudini, vor fi condiții de lapoviță și ninsoare.

Miercuri

-5/13

Vremea va fi în general închisă, înregistrându-se ploi temporare în toate regiunile țării. Valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele specifice perioadei. La munte se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Joi

-5/13

Temperaturile vor scădea în Moldova, dar vor crește ușor în celelalte regiuni. Cerul va prezenta înnorări în cea mai mare parte a țării și vor cădea precipitații în întreg teritoriul. Vântul va avea intensificări locale în est și sud-vest. Noaptea se va produce brumă.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  11

Craiova  9

Timişoara 10

Sibiu  10

Suceava  11

Galaţi  12

Constanţa  11

Cluj-Napoca 10

Bacău  12

Baia Mare 10

Iași  12

Oradea 10

Reșița  11

Pitești  9

Brașov  9

 

 

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:15

Soarele apune: 18:31

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 756

Viteza vântului în km/h și direcția: 10 km/h (NE)

 

×