x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO 23 mai

PROGNOZĂ METEO 23 mai

22 Mai 2016   •   19:41
PROGNOZĂ METEO 23 mai

Vremea se va afla într-un proces de încălzire în majoritatea regiunilor și mai ales în vestul teritoriului. Cerul va fi variabil, dar vor fi și înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, în special în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în estul și sud-estul țării. Temperaturile minime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar maximele între 21 și 29. Vântul va sufla slab până la moderat și vor fi condiții de grindină. În Capitală valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile multianuale specifice perioadei.

 

Luni

7/29

Temperaturile vor continua să crească în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, dar vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice în cea de-a doua parte a zilei, la munte, în estul și sud-estul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat.

 

Marți

8/27

Instabilitatea atmosferică se accentuează treptat în toate regiunile. După orele amiezii vor fi înnorări și ploi pe arii extinse. Precipitațiile vor avea și formă de aversă, fiind însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină.

 

 

Miercuri

5/25

Vremea va fi caracterizată de instabilitate. Cerul va avea înnorări și în prima parte a intervalului, pe arii relativ extinse, vor fi averse însoțite de descărcări electrice. Ploile vor fi mai intense în sud-estul țării și la munte. Vântul va sufla slab până la moderat.

 

 

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  26

Craiova  27

Timişoara 29

Sibiu  26

Suceava  23

Galaţi  25

Constanţa  22

Cluj-Napoca 25

Bacău  25

Baia Mare 27

Iași  24

Oradea 29

Reșița  25

Pitești  26

Brașov  23

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 05:40

Soarele apune: 20:45

 

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 759

Viteza vântului în km/h și direcția: 4 km/h (E)

×