x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză METEO 23 martie. Vreme rece și ninsori în zonele montane

Prognoză METEO 23 martie. Vreme rece și ninsori în zonele montane

22 Mar 2016   •   22:40
Prognoză METEO 23 martie. Vreme rece și ninsori în zonele montane

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obișnuit la această dată în majoritatea regiunilor. Se vor semnala precipitații pe arii extinse, în general moderate cantitativ. În jumătatea nordică a Moldovei, dar și în estul și sud-estul Transilvaniei, ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. La munte, în special în Carpații Meridionali și de Curbură, vor predomina ninsorile. Vântul se va intensifica în cea mai mare parte a țării, iar temperaturile se vor încadra între -1 și 11 grade. În București, vremea va fi rece și ploioasă. 

 

Miercuri

-1/11

Vremea va fi în general închisă, înregistrându-se ploi temporare în toate regiunile țării. Valorile termice vor fi ușor mai scăzute decât cele specifice perioadei. La munte se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

 

Joi

-4/13

Temperaturile vor scădea în Moldova, dar vor crește ușor în celelalte regiuni. Cerul va prezenta înnorări în cea mai mare parte a țării și vor cădea precipitații în întreg teritoriul. Vântul va avea intensificări locale în est și sud-vest. Noaptea se va produce brumă.

 

Vineri

-6/13

Vremea se va menține rece, dar se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și sud-vestul țării. La munte vor cădea precipitații mixte. Vântul va avea intensificări temporare în est și sud-est. Noaptea vor fi condiții de brumă.

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  9

Craiova  7

Timişoara 7

Sibiu  7

Suceava  7

Galaţi  8

Constanţa  10

Cluj-Napoca 8

Bacău  9

Baia Mare 11

Iași  10

Oradea 10

Reșița  8

Pitești  7

 

Brașov  6

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:13

Soarele apune: 18:32

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 752

 

Viteza vântului în km/h și direcția: 20 km/h (E)

×