x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză METEO 24 martie. Precipitații și temperaturi scăzute

Prognoză METEO 24 martie. Precipitații și temperaturi scăzute

23 Mar 2016   •   19:21
Prognoză METEO 24 martie. Precipitații și temperaturi scăzute
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Valorile termice vor fi scăzute pentru această perioadă, iar vremea va fi predominant închisă. Se vor semnala precipitații temporare pe arii extinse în vest și sud-vest, local în centru și pe spații restrânse în restul teritoriului. În jumătatea nordică a Moldovei și în estul Transilvaniei vor fi condiții de lapoviță și ninsoare, iar în zonele montane vor predomina ninsorile. Vântul va avea intensificări temporare în estul și sud-estul țării. Temperaturile se vor încadra între -4 și 13 grade. În Capitală, vremea se va menține rece și închisă.

 

Joi

-4/13

Temperaturile vor scădea în Moldova, dar vor crește ușor în celelalte regiuni. Cerul va prezenta înnorări în cea mai mare parte a țării și vor cădea precipitații în întreg teritoriul. Vântul va avea intensificări locale în est și sud-vest. Noaptea se va produce brumă.

 

Vineri

-6/13

Vremea se va menține rece, dar se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și sud-vestul țării. La munte vor cădea precipitații mixte. Vântul va avea intensificări temporare în est și sud-est. Noaptea vor fi condiții de brumă.

 

Sâmbătă

3/12

Temperaturile vor crește ușor, dar se vor menține mult prea scăzute pentru această perioadă. Izolat, va mai ploua slab în centrul și în sudul teritoriului, iar la munte vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Noaptea vor fi din nou condiții de brumă.

 

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  8

Craiova  12

Timişoara 9

Sibiu  9

Suceava  3

Galaţi  9

Constanţa  12

Cluj-Napoca 8

Bacău  4

Baia Mare 10

Iași  4

Oradea 9

Reșița  7

Pitești  10

 

Brașov  8

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:11

Soarele apune: 18:33

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 746

Viteza vântului în km/h și direcția: 5 km/h (E)

 

 

×