x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO 25 februarie

PROGNOZĂ METEO 25 februarie

24 Feb 2016   •   23:13
PROGNOZĂ METEO 25 februarie
Sursa foto: Ryan McVay/Getty Images

Temperaturile vor continua să scadă în toată țara, cu precădere în sud și sud-est. Cerul va fi temporar noros și izolat va ploua slab. În regiunile montane se vor înregistra fulguieli trecătoare. Valorile termice minime se vor încadra între -6 grade și 6 grade, iar maximele între 4 și 12 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și în sudul Banatului. Pe arii restrânse, în sudul și estul teritoriului vor fi condiții de ceață. În Capitală, vremea va fi în continuare închisă, temperaturile continuând să scadă.

Joi
-6/12
Vremea va continua să se răcească, în special în regiunile sudice și estice. Cerul va avea înnorări, în vestul, nord-vestul și centrul țării, iar pe arii restrânse vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie. În zona montană va ninge. Vântul va sufla slab și moderat.

Vineri
0/12
Deși vremea este într-un proces de răcire, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în această perioadă. Cerul va avea înnorări, se vor înregistra ploi locale, iar la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Sâmbată
-2/15
Temperaturile vor fi în continuare peste mediile multianuale specifice lunii februarie. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua izolat în întreaga țară și local în zonele nord-vestice. La munte, se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 9
Craiova 10
Timişoara 10
Sibiu 8
Suceava 6
Galaţi 9
Constanţa 8
Cluj-Napoca 8
Bacău 9
Baia Mare 8
Iași 9
Oradea 9
Reșița 8
Pitești 8
Brașov 6


Ora la care răsare și apune soarele.
Soarele răsare: 07:01
Soarele apune: 17:57

Presiunea atmosferică în mmHg: 762
Viteza vântului în km/h: 12 km/h
 

×