x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 25 ianuarie. Ninsori în est şi sud

Prognoza METEO 25 ianuarie. Ninsori în est şi sud

24 Ian 2016   •   19:49
Prognoza METEO 25 ianuarie. Ninsori în est şi sud

Temperaturile, în special cele diurne, vor marca o creştere faţă de intervalul anterior, dar vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru această perioadă, geroasă chiar, în regiunile sudice ale ţării. Cerul va fi mai mult noros, cu înnorări în regiunile nordice, centrale şi local în cele estice, unde va ninge. În sud-vest, ninsoarea poate fi asociată şi cu depuneri de polei. Vântul va bate moderat, cu intensificări la munte şi pe litoral. În zonele joase de relief din est şi sud-est se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură.

Luni
- 12/20C
Vreme geroasă dimineața în sud și sud-est. Va ninge în nord, centru, est și sud-est. Pe timpul nopții, în vest și sud-vest, precipitațiile pot fi și sub formă de lapoviță sau ploaie. Vor fi condiții de polei. În zonele joase de relief din sud și sud-est, local va fi ceață. Vremea se va menţine rece în sud, centru și nord.

Marți
- 11/5 0C
Precipitații mixte în nord, centru și nord-est. Vor fi condiţii pentru depuneri de polei. Vânt cu intensificări în Dobrogea și pe crestele montane. Ceață asociată cu chiciură în zonele joase de relief.

Miercuri
- 6/10 0C
Începe un proces de încălzire în toată ţara. Izolat va mai ploua slab și vor fi condiţii de polei. Pe crestele montane și în regiunile nordice, vor fi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări la munte. Dimineaţa și noaptea, izolat, va fi ceaţă în zonele joase.

×