x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO 25 martie. Vreme rece și înnorări temporare

PROGNOZĂ METEO 25 martie. Vreme rece și înnorări temporare

24 Mar 2016   •   22:56
PROGNOZĂ METEO 25 martie. Vreme rece și înnorări temporare
Sursa foto: Mr_Twister/Getty Images/iStockphoto

Vremea se va menține prea rece pentru ultima decadă a lunii martie, dar se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Valorile termice vor fi cuprinse între -8 și 11 grade. Cerul va fi noros în special în sud-vestul țării, unde se vor mai înregistra ploi trecătoare. La munte vor predomina ninsorile. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei. Vântul va avea intensificări în timpul zilei în est și sud-est. În București, temperaturile vor fi în continuare scăzute, dar condițiile de ploaie se vor reduce.

 

Vineri

-8/11

Vremea se va menține rece, dar se va ameliora sub aspectul precipitațiilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și sud-vestul țării. La munte vor cădea precipitații mixte. Vântul va avea intensificări temporare în est și sud-est. Noaptea vor fi condiții de brumă.

 

Sâmbătă

-3/13

Temperaturile vor crește ușor, dar se vor menține mult prea scăzute pentru această perioadă. Izolat, va mai ploua slab în centrul și în sudul teritoriului, iar la munte vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Noaptea vor fi din nou condiții de brumă.

 

Duminică

-4/14

Vremea va continua să se încălzească în întreaga țară. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, mai ales în cursul zilei, în est, centru și sud-est. La munte și în nordul Moldovei vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

 

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  10

Craiova  6

Timişoara 10

Sibiu  7

Suceava  3

Galaţi  7

Constanţa  8

Cluj-Napoca  7

Bacău  5

Baia Mare  9

Iași  4

Oradea 9

Reșița  7

Pitești  6

 

Brașov  7

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:09

Soarele apune: 18:35

 

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 758

Viteza vântului în km/h și direcția: 6 km/h (V-NV)

 

×