x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 26 februarie. Cer înnorat și ploi locale

Prognoza METEO 26 februarie. Cer înnorat și ploi locale

25 Feb 2016   •   21:42
Prognoza METEO 26 februarie. Cer înnorat și ploi locale

Valorile termice, în creștere față de zilele anterioare, vor fi peste normalul perioadei în întreaga țară. Temperaturile vor fi cuprinse între -2 și 15 grade. Cerul va avea înnorări și va ploua local în centrul și nordul țării și, pe arii restrânse, în restul teritoriului. La munte vor fi precipitații sub forma de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în sudul și estul țării, unde, pe arii restrânse, vor fi condiții de ceață. Și în Capitală, se vor înregistra ploi slabe și ceață în prima parte a intervalului.



Vineri
-2/15
Deși vremea este într-un proces de răcire, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în această perioadă. Cerul va avea înnorări, se vor înregistra ploi locale, iar la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat.

Sâmbată
-2/13
Temperaturile vor fi în continuare peste mediile multianuale specifice lunii februarie. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua izolat în întreaga țară și local în zonele nord-vestice. La munte, se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Duminică
0/18
Vremea se va încălzi din nou în întreaga țară. Cerul va fi temporar noros la munte, în vest, nord-vest și în centru, astfel încât, spre sfârșitul intervalului, va ploua pe arii restrânse. Local, vor fi condiții de ceață și de burniță. Vântul va sufla slab și moderat.


Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 12
Craiova 11
Timişoara 8
Sibiu 9
Suceava 7
Galaţi 10
Constanţa 10
Cluj-Napoca 7
Bacău 9
Baia Mare 7
Iași 8
Oradea 7
Reșița 7
Pitești 11
Brașov 10


Ora la care răsare și apune soarele.
Soarele răsare: 06:59
Soarele apune: 7:59

Presiunea atmosferică în mmHg: 757
Viteza vântului în km/h și direcția: 9 km/h (NE)

 

×