x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză METEO 27 aprilie. Cer senin și încălzire a vremii

Prognoză METEO 27 aprilie. Cer senin și încălzire a vremii

26 Apr 2016   •   19:21
Prognoză METEO 27 aprilie. Cer senin și încălzire a vremii

Temperaturile vor înregistra o creștere față de zilele anterioare, astfel încât vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi predominant senin, cu excepția regiunilor vestice, unde vor fi înnorări și va ploua, mai ales în a doua parte a intervalului. Valorile termice minime se vor încadra între 2 și 10 grade, iar cele maxime între 14 și 22 de grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane și în vestul teritoriului. În depresiuni se va produce brumă. Și în Capitală, vremea va fi mai caldă față de perioadă precedentă.

 

Miercuri

2/22

Vremea va fi în general frumoasă, temperaturile vor crește, dar vor fi în continuare prea mci pentru această dată. Cerul va fi senin și variabil în vestul și nord-vestul țării, unde va ploua slab. În depresiuni vor fi condiții de brumă. Vântul va sufla slab și moderat.

 

Joi

-1/23

Vremea va fi predominant închisă și va ploua local în vestul, nordul și centrul țării, dar și în regiunile de munte. Valorile termice vor înregistra o ușoară creștere față de intervalul anterior. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

 

Vineri

3/19

Înnorările se vor accentua treptat, iar vremea va fi în general instabilă. Aria ploilor, care local vor fi însoțite de descărcări electrice, va cuprinde cea mai mare parte a țării. Vor fi condiții de grindină și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare la munte.

 

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  18

Craiova  18

Timişoara 21

Sibiu  17

Suceava 16

Galaţi  18

Constanţa  15

Cluj-Napoca 16

Bacău  17

Baia Mare 18

Iași  17

Oradea 19

Reșița  15

Pitești  16

Brașov  15

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:12

Soarele apune: 20:15

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 759

Viteza vântului în km/h și direcția: 9 km/h (S-SV)

×