x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză METEO 29 aprilie. Averse și descărcări electrice

Prognoză METEO 29 aprilie. Averse și descărcări electrice

28 Apr 2016   •   21:44
Prognoză METEO 29 aprilie. Averse și descărcări electrice

Vremea va fi în continuare instabilă, temperaturile apropiindu-se de mediile multianuale specifice ultimei decade a lunii aprilie. Astfel, valorile termice minime vor fi cuprinse între 5 și 18 grade, iar cele maxime între 12 și 23 de grade. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua în majoritatea regiunilor, cu excepția sud-estului țării, unde se vor înregistra doar precipitații izolate. La munte, ploile vor lua forma de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări. În Capitală, vremea va fi caldă.

 

Vineri

5/23

Înnorările se vor accentua treptat, iar vremea va fi în general instabilă. Aria ploilor, care local vor fi însoțite de descărcări electrice, va cuprinde cea mai mare parte a țării. Vor fi condiții de grindină și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare la munte.

 

Sâmbătă

4/22

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și va ploua cu precădere în cursul zilei, în nordul și centrul țării, în zonele de deal și de munte. Precipitațiile vor fi mai ales sub formă de aversă și vor fi  însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

 

Duminică

5/23

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale în această perioadă. Cerul va avea înnorări temporare în sud-vestul țării, după-amiaza și seara înregistrându-se ploi locale. În restul teritoriului, vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla sufla slab și moderat.

 

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  22

Craiova  17

Timişoara 14

Sibiu  16

Suceava 16

Galaţi  21

Constanţa  17

Cluj-Napoca 15

Bacău  20

Baia Mare 15

Iași  21

Oradea 15

Reșița  17

Pitești  18

 

Brașov  19

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 06:09

Soarele apune: 20:18

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 762

Viteza vântului în km/h și direcția: 15 km/h (E-SE)

×