x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 29 februarie 2016. Vreme în încălzire

Prognoza METEO 29 februarie 2016. Vreme în încălzire

28 Feb 2016   •   21:28
Prognoza METEO 29 februarie 2016. Vreme în încălzire

Valorile termice continuă să crească, devenind mult prea ridicate pentru această perioadă. Temperaturile se vor situa între 2 și 18 grade. Cerul va fi temporar noros și pe parcursul zilei, pe arii restrânse, va ploua slab. Seara și noaptea, înnorările se vor accentua în toate regiunile, semnalându-se precipitații însemnate cantitativ în jumătatea de vest a teritoriului. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului și în zonele montane. În Capitală, vremea va continua să se încălzească, iar spre seară posibilitatea să plouă este ridicată.


Luni
2/18
Vremea este într-un proces de încălzire, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în această perioadă. Cerul va fi temporar noros și doar pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va avea intensificări la munte. Dimineața, în sud și în est va fi ceață.

Marți
0/18
Valorile termice vor fi ridicate pentru prima zi a lunii martie. Cerul va avea înnorări, în special în cursul zilei. Va ploua pe arii extinse în nord-vest și local în rest, iar la mari altitudini se vor înregistra precipitații mixte și intensificări ale vântului.

Miercuri
-3/16
Temperaturile vor scădea în centrul și nordul țării, unde se vor înregistra înnorări accentuate și precipitații slabe. În restul teritoriului, vremea se menține caldă. Vântul va avea intensificări la munte, în regiunile sudice și local, în cursul zilei, în cele centrale.



Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 16
Craiova 14
Timişoara 16
Sibiu 15
Suceava 9
Galaţi 14
Constanţa 11
Cluj-Napoca 15
Bacău 11
Baia Mare 17
Iași 12
Oradea 17
Reșița 15
Pitești 14
Brașov 13



Ora la care răsare și apune soarele.
Soarele răsare: 06:54
Soarele apune: 18:03

Presiunea atmosferică în mmHg: 757
Viteza vântului în km/h și direcția: 10 km/h (V-SV)
 

×