x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 3 mai. Vreme instabilă și înnorări

Prognoza METEO 3 mai. Vreme instabilă și înnorări

02 Mai 2016   •   19:38
Prognoza METEO 3 mai. Vreme instabilă și înnorări

Vremea va fi în general instabilă și rece pentru începutul lunii mai. Astfel, valorile termice minime se vor încadra între 4 și 11 grade, în timp ce maximele vor fi de 20-22 grade Celsius. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor înregistra precipitații sub forma de averse, însoțite de descărcări electrice, în special în regiunile sudice ale țării. Izolat, vor fi căderi de grindină. Vântul va sufla moderat, cu intensificări la munte și în sud-estul teritoriului. Și în București vremea se va răci și vor cădea precipitații.

 

Marti 4/20C

Vremea va fi caracterizată de instabilitate. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și în jumătatea sudică a teritoriului se vor înregistra precipitații sub formă de averse, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări în zonele montane.

Miercuri 2/21C

 

 Vremea va fi în continuare instabilă. Cerul va fi mai mult noros pe durata întregii zile, dar ploi se vor înregistra cu precădere în jumătatea de sud a teritoriului. Noaptea se vor semnala ploi locale, iar la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Joi 4/22C

Valorile termice vor incepe sa creasca , apropiinde-se de  normele climatologice specifice primelor zile ale lunii mai. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, și se vor înre-gistra averse și descărcări electrice în centrul, sudul și estul țării. Vântul va sufla moderat.

×