x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO - Cum va fi vremea pe 3, 4 şi 5 martie

PROGNOZĂ METEO - Cum va fi vremea pe 3, 4 şi 5 martie

02 Mar 2016   •   18:55
PROGNOZĂ METEO - Cum va fi vremea pe 3, 4 şi 5 martie
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Vremea se va afla într-un nou proces de încălzire, iar temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit la începutul lunii martie. Valorile termice vor fi cuprinse între 0 și 17 grade. Cerul va fi variabil și izolat se vor înregistra precipitații slabe. Seara și noaptea nebulozitatea se va accentua treptat și va ploua în vestul și sud-vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la munte. În Capitală, vremea va fi caldă, iar în cursul nopții se va înnora și se vor înregistra ploi slabe trecătoare.

Joi

Minima: 0
Maxima: 17

Vremea va fi în continuare caldă. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros și izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. Seara va ploua pe arii extinse în sud-vestul teritoriului, iar la munte se vor înregistra precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat.

Vineri

Minima: 0
Maxima: 13

Temperaturile vor scădea, apropiindu-se de cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi noros. Se vor înregistra ploi temporare în cea mai mare parte a țării și lapoviță și ninsoare în regiunile montane. Vântul va prezenta intensificări la munte și în sudul țării.

Sâmbătă

Minima:-4
Maxima: 15

Se vor înregistra mai puține precipitații, iar temperaturile vor marca o creștere, în special în sud-vestul țării. Cerul va fi variabil și va ploua slab în Moldova, Dobrogea și local în estul Munteniei și al Transilvaniei. Vântul va avea intensificări în zonele montane.


Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 15
Craiova 13
Timişoara 15
Sibiu 13
Suceava 10
Galaţi 14
Constanţa 11
Cluj-Napoca 12
Bacău 14
Baia Mare 14
Iași 13
Oradea 14
Reșița 10
Pitești 13
Brașov 13


×