x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză METEO 30 mai. După weekendul canicular vremea se schimbă radical

Prognoză METEO 30 mai. După weekendul canicular vremea se schimbă radical

29 Mai 2016   •   19:10
Prognoză METEO 30 mai. După weekendul canicular vremea se schimbă radical

Vremea va fi în continuare caldă, dar instabilitatea atmosferică se va manifesta în aproape toate regiunile țării. Cerul va fi variabil, dar spre seară, se vor înregistra înnorări temporar accentuate și vor cădea averse însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în vestul, centrul și sud-vestul țării, dar și la munte. Izolat, ploile ar putea avea caracter torențial, iar în anumite regiuni se va semnala grindină. Valorile termice minime se vor situa între 11 și 19 grade, iar maximele între 23 și 32 de grade.

 

Luni

11/32

Temperaturile vor fi în continuare ridicate, în special în regiunile sudice. Gradul de instabilitatea atmosferică va fi în creștere în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, dar în a doua parte a intervalului, se vor înregistra înnorări accentuate și averse.

 

 

Marți

9/30

Temperaturile vor marca o ușoară scădere, dar vremea va fi în continuare caldă în majoritatea regiunilor. În nordul, centru și estul țării, vor fi înnorări accentuate și pe arii relativ extinse averse, descărcări electrice și intesificări de scurtă durată ale vântului.

 

 

Miercuri

9/30

Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice începutului de iunie. Cerul va fi variabil, în cea de-a doua parte a intervalului, cu înnorări temporar accentuate și averse însoțite de descărcări electrice în nord, nord-est și în zonele de deal și de munte.

 

 

 

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti  29

Craiova  28

Timişoara 28

Sibiu  26

Suceava  23

Galaţi  26

Constanţa  26

Cluj-Napoca 25

Bacău  25

Baia Mare 26

Iași  25

Oradea 26

Reșița  25

Pitești  27

Brașov  23

 

Ora la care răsare și apune soarele.

Soarele răsare: 05:35

Soarele apune: 20:52

 

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 755

Viteza vântului în km/h și direcția: 6 km/h (SE)

×