x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 4 ianuarie. Ger şi ninsori

Prognoza METEO 4 ianuarie. Ger şi ninsori

03 Ian 2016   •   20:07
Prognoza METEO 4 ianuarie. Ger şi ninsori

Temperaturi în scădere, corespunzătoare sezonului. Vremea se va menţine rece în continuare. Se va înregistra ger local dimineaţa şi noaptea, dar mai ales în depresiuni, unde temperaturile vor fi predominant negative în toate zonele ţării. Cerul va fi mai mult noros. Ninsorile pot fi abundente local. În prima parte a intervalului va ninge în Oltenia şi Muntenia. Spre seară se vor semnala ninsori şi în restul teritoriului. Vântul va avea intensificări locale în sudul, sud-vestul şi nord-estul ţării, cu rafale accentuate pe crestele montane înalte.

Luni - 11/-2 0C
Vremea se va menține rece, geroasă local dimineața, iar noaptea în depresiuni.Spre sfârșitul intervalului, în sud, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ploaie, favorizând depunerile de polei. Vânt cu intensificări în sud, sud-vest, nord-est și la munte.

Marți - 4/3 0C
Cer cu înnorări accentuate. Cu precădere noaptea vor fi precipitații sub formă de ploaie în regiunile sudice, ninsoare în cele nordice și centrale, și mixte în restul teritoriului. Izolat se va depune polei. În regiunile vestice și la munte vântul va avea intensificări.

Miercuri - 5/6 0C
La începutul zilei în regiunile nordice vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar seara și noaptea, în sud și în sud-est, vor fi mai ales ploi. Se mențin condițiile de producere a poleiului. Vânt slab și moderat cu unele intensificări la munte și în deltă.
 

×