x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 8, 9 şi 10 martie. Cer temporar noros și ploi slabe

PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 8, 9 şi 10 martie. Cer temporar noros și ploi slabe

07 Mar 2016   •   19:14
PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 8, 9 şi 10 martie. Cer temporar noros și ploi slabe
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Temperaturile vor marca o ușoară scădere față de ziua anterioară, dar vremea se va menține caldă pentru prima decadă a lunii martie. Valorile termice se vor încadra între -1 grad și 18 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab cantitativ, local în nord-vestul, centrul și nordul țării și pe arii restrânse în restul teritoriului. În zona montană înaltă, se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. În Capitală, se va răci ușor, existând posibilitatea să plouă slab la sfârșitul zilei.


Marţi

Minima: -1
Maxima: 18

Valorile termice vor marca o ușoară scădere, dar se vor menține ridicate pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și va ploua în nordul țării și doar pe arii restrânse în resul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și în est.

Miercuri

Minima: 2
Maxima: 16

Temperaturile vor scădea, în special în sudul și estul țării. Cerul va fi mai mult noros, înregistrându-se ploi în sud și apoi, local, în restul teritoriului. În zona montană înaltă, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.Vântul va sufla slab și moderat.

Joi

Minima: 1
Maxima: 15

Vremea va fi în general închisă. Se vor înregistra ploi în cea mai mare parte a țării, în special în jumătatea sudică. La munte vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în regiunile sud-estice și în zonele montane.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti17
Craiova15
Timişoara13
Sibiu12
Suceava13
Galaţi14
Constanţa14
Cluj-Napoca
12
Bacău16
Baia Mare11
Iași16
Oradea12
Reșița10
Pitești15
Brașov18

×