x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 9 mai. Averse și vreme instabilă

Prognoza METEO 9 mai. Averse și vreme instabilă

08 Mai 2016   •   21:19
Prognoza METEO 9 mai. Averse și vreme instabilă

Vremea va continua să fie instabilă și rece pentru luna mai. Astfel, valorile termice minime se vor încadra între 3 și 12 grade, în timp ce maximele vor fi cuprinse între 14 și 21 de grade. Vor fi înnorări temporare și se vor înregistra precipitații sub formă de averse, în general slabe cantitativ, însoțite însă de descărcări electrice, mai ales după-amiaza și seara, în vestul, nordul și centrul țării. Vor fi condiții de grindină. Noaptea, cerul va deveni variabil și va ploua cu totul izolat. În Bucu­rești, vor cădea ploi de scurtă durată.

Luni 3/21C

Vremea va fi caracterizată de instabilitate. Cerul va avea înnorări temporare după-amiaza și seara, în vestul, nordul și centrul teritoriului și se vor înregistra precipitații sub formă de averse, slabe cantitativ, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab.

Marți 2/24C

Vremea va fi în general instabilă, îndeosebi în regiunile intracarpatice. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil.

Miercuri 3/25C

Temperaturile vor înregistra o creștere, dar vremea va fi ușor instabilă în continuare. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales la munte și în estul țării, unde vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și izolat și vor fi condiții de ceață.

×