x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 10, 11 şi 12 februarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 10, 11 şi 12 februarie 2016

09 Feb 2016   •   19:01
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 10, 11 şi 12 februarie 2016
Sursa foto: Victor Stroe

Temperaturile vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi însă înnorat și se vor înregistra precipitații în întreaga țară, în special în zonele montane și submontane, unde spre seară și în cursul nopții vor predomina ninsorile. Valorile termice se vor încadra între 15 grade și -2 grade. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mari în Banat, Crișana, în Dobrogea și la munte. Dimineața, în sud și în est, va fi ceață. În Capitală va fi cald, dar va ploua în timpul nopții.

Miercuri

Minima: -2
Maxima: 14

Aria precipitațiilor se va extinde dinspre vest și va ploua în întreaga țară. În zonele montane, în nord, nord-vest și în centru se vor înregistra precipitații mixte și ninsori în cea de-a doua parte a zilei. Vântul va înregistra intensificări în majoritatea regiunilor.

Joi

Minima: -5
Maxima: 11

Temperaturile vor scădea ușor, dar se vor menține peste mediile climatologice specifice lunii februarie. Va ploua în nord-estul țării. În zona montană va continua să ningă. Vântul va înregistra intensificări în majoritatea zonelor, mai ales în sud și pe crestele munților.

Vineri

Minima: -5
Maxima: 12

Cer variabil și înnorări locale. Va ploua în a doua parte a zilei, mai ales în regiunile din vestul țării. Vântul va avea intensificări la munte și, trecător, în Câmpia de Vest și în Delta Dunării. Temperaturile vor fi în continuare prea ridicate pentru luna februarie.

Bucureşti12
Craiova10
Timişoara12
Sibiu12
Suceava9
Galaţi11
Constanţa12
Cluj-Napoca11
Bacău8
Baia Mare12
Iași9
Oradea12
Reșița13
Pitești11
Brașov11
 
   

×